Mit is csinálunk?

Innováció, kreativitás, prémium minőség

RATRAT.HU
RATRAT.HU
Kerti bútor egyedi méretben
RATTANGURU.HU
Prémium kerti bútor
GRILLSZIGET.HU
HAMAROSAN! Kerti konyha
A termékről
Napjainkban divatos és elterjedt bútornak számítanak az általunk kézzel készített szintetikus rattan, műrattan bútorok. Jó minőségű szintetikus rattan kerti bútor egyaránt használható beltérben ülőgarnitúraként, illetve kültérben, mint kerti bútor.
Nagy előnye, hogy rendkívül jól viseli az időjárás viszontagságait*, igazán strapabíró. UV és időjárás álló, 100% alumíniumból készült, könnyen mozgatható, ezért rendkívül praktikus.  A szintetikus rattan, polyrattan bútorok készítése kézzel történik, nagy szakértelemmel és odafigyeléssel. Anyagát tekintve a rattan egy műanyag szalag, mely a szövési technikáknak köszönhetően nagyon modern és design-os. A rattan kerti bútorok kialakításában mind a kényelem, a praktikusság illetve a dekoratív megjelenés is igen fontos szerepet játszik. A párnák huzata speciális szennytaszító anyagból készül mely levehető, mosható, külső felülete puha pamut jellegű.
 
A rattan fonat valamint a huzatok megóvása érdekében cágünk gyárt egyedileg a garnitúrákra szabott ponyvákat melyeknek köszönhetően a termék minősége fenntartható.
Tulajdonságok
 • Egyedi méretben való rendelés
  A hazai gyártásnak, és szakértelemünknek köszönhetően a polyrattan kerti bútoraink méretét a megrendelők igényére tudjuk szabni. Ezáltal maximálisan kihasználhatja a rendelkezésre álló teret. Cégünk mottója, hogy "Ön megálmodja, mi elkészítjük!"
 • UV álló polyrattan szálak
  Az általunk használt fonatok UV állóak. Ez azt jelenti nem tesz kárt benne a napsütés, akár egyész nyáron kinthagyhatja a napon. A szennyeződések könnyen és gyorsan lemoshatóak a kültéri bútor anyagáról.
 • Időjárásálló huzatok
  Az alumínium váznak köszönhetően a termékeinkben nem tesz kárt a víz. A termék egyáltalán nem tartalmaz rozsdásodásra képes anyagot. A többrétegű ragasztott szivacsok vízlepergető huztainak köszönhetően ellenálnak a nedvességnek. A kültéi bőr bútoraink jachtokon használt anyagból vannak így teljesen vízállóak. Idővel sem veszítenek a színükből.
 • Garancia
  Termékeinkre 1 év garanciát vállalunk. A nem megfelelő használatból eredő károkat, könnyen, gyorsan és olcsón képesek vagyunk javítani.
 • Alumínium váz
  Termékeink kiválló minőségű anyagokból, rendkívüli odafigyeléssel készülnek. A kerti bútor gyártása során többször is átmegy minőség ellenőrzésen. Az általunk kitalált fonási technikának, és a duplán megerősített alumínium váznak köszönhetően az általunk készített kerti bútorok kibírják az éttermek, vendéglátóhelyek nagyfokú igénybevételét is.
 • Segítség a tervezésben
  Amennyiben nincs elképzelése arról, hogy pontosan melyik kültéri bútorunk lenne a legmegfelelőbb az Ön számára, vagy szeretné egyedi méretben megvásárolni a terméket, keressen bátran minket, állunk rendelkezésére!
 • Környezetbarát
  A gyártás során odafigyelünk, hogy olyan anyagokat használjunk fel amelyek nem károsítják a környezetünket. Az alumínium váz teljes egyészében újrahasznosítható.
 • + 1 érv mellettünk!
  Minden termékünk Magyarországon kézzel készült bútor.
Kerti bútor
Cégünk egyik nagy előnye, hogy a vásárló, fantáziáját használva egyedi elemekből stílusos rattan szetteket állíthat össze, de kész összeállításokat is fel tudunk ajánlani. A különböző színben választható bútoroknak tökéletes kiegészítőit képezik a szintén több színben kapható párnák, melyekkel még egyedibbé és stílusosabbá varázsolhatja bútorait.sign
18
Huzat & Fonat
A különböző fonatoknak és huzatoknak hála termékeinket testre szabhatja.
999
Variáció
Minden garnitúra mérete is tartalma szabadon módostható.
7
Modell
A különböző modelleknek köszönhetően, biztosak vagyunk abban, hogy megtalálja az Önnek megfelelőt.
8
Év tapasztalat
Több éves tapasztalatunknak köszönhetően az általunk kifejlesztett fonási technológia prémium minőségű.
Rólunk írták
Nők Lapja Café
"Keleti kényelem a kertben is - hazai vállalkozástól"
Lakaskultúra
"régóta nagy kedvenc a kültéri bútorok között..."
Rólunk mondták

Manapság hihetetlen szabadságot jelent mindannyiunk számára ha egy terméket a saját ízlésünkre formálva alakíthatunk ki. A RATRAT kerti bútorok és konyhák, lényegében minden térben felhasználhatóak a fonatok és huzatok, valamint az átméretezhető kivitelnek köszönhetően. A minőség itthon egyedülálló, a kivitelezés felső kategóriás.

Karászi Tímea
Lakberendező

RATRAT POLYRATTAN KERTI BÚTOR MAUFAKTÚRA

A polyrattan bútorok késztése kézzel történik. A több éves tapasztalatunknak hála mára olyan különleges időtőálló megoldásokat alkalmazunk melyeknek köszönhetően garantáltan sokáig élvezheti kerti bútorát.