VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK:

 

A vásárló a vásárlási feltételeket a vásárláskor elfogadja, és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti.

Az honlapon látható termékek ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót tartalmazza.

Az árak nem tartalmaznak szállítási költséget.

Rendelés/házhoz szállítás:

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseiket feltehetik telefonos elérhetőségeinken, vagy emailben.

Termékeink egyedi gyártásúak a vevő általi méret és szín szerint így a rendelés csak annak visszaigazolása és a megrendelés feltételeinek elfogadása után válik aktívvá.

A gyártási határidő átlagosan az előleg beérkezése utáni kb. 2-3 hét. Az ettől eltérő határidőket külön jelezzük a megrendelés elküldése után.

A megrendelt termékeket készre gyártásától számítva, visszaigazolás után 1-7 munkanapon belül házhoz szállítjuk, vagy gyártó üzemünkben nyitvatartási idő alatt át lehet venni.

A szállítás díja függ a termék nagyságától, súlyától és a településtől is, így rendelés esetén minden esetben ennek költségéről tájékoztatjuk.

Megrendeléshez emailben küldjön árajánlatkérést a válasz emailben megkapja a megrendelni kívánt bútor gyártási idejét, pontos árát. A lehető legrövidebb időn belül emailben, vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot, visszaigazoljuk a termék szállítási határidejét, illetve amennyiben igényelte a házhozszállítás költségét. A megrendelése ezek elfogadása és az előleg átutalása után válik csak aktívvá!

Megrendeléseiket leadhatják emailben, a gyártó üzemben és a bemutató raktárban is.

A vételár kiegyenlítése előre utalással, vagy készpénzzel, illetve kiszállításkor a futárnak is lehetséges.

Nincs lehetőség az elállásra amennyiben a termék egyedi rendelésre készült.

Garancia, szavatosság:

Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. Az eladó szavatossági és a gyártó jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a cégautó által történt szállítás során megsérült, azt a lehető legrövidebb időn belül díjmentesen kijavítjuk, vagy amennyiben ez nem lehetséges, akkor kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak. Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap jótállást vállal. Az ettől eltérő garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, illetve a mellékelt garanciális okmányokon szerepel. A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár. A garanciavállalással kapcsolatos egyéb tudnivalók, a termékhez mellékelt garanciajegyen találhatók. Szélsőséges használati körülmények esetében cégünk fenntartja a jogot a garanciális felelősségének megállítására.

Abban az esetben, ha a vásárló garanciális igénye nem jogos, a felelősség megállapítására kiküldött munkatársunk kiszállási díját köteles megfizetni ! Ha a vásárló igénye jogos a kiszállás költsége díjtalan.

A jótállási igény nem érvényesíthető:

– nem rendeltetésszerű használatból származó károk

– helytelen tárolás miatti hibákra,

– a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti és a vásárló által bekövetkezett károkra.

 

Honlap üzemeltető:

Ratrat Kft.
4400 Nyíregyháza,
Pazonyi út 15/A
info@ratrat.hu